OPRET DIG HER
Nepal2010

Medhjælpere til årets festivaler

Indrykket 09/01-2017

Har du lyst til at deltage i forskellige festivaler hen over sommeren 2017 som hjælper for Nepal 2010 så har du muligheden for på en afslappet, billig og oplevelsesrig måde at kombinerer ferie med meningsfyldt arbejde - der også kan give dig et par plusser på dit CV :-)
AT oplyse om børns vilkår i ulandene samt hvordan man via Nepal 2010 hjælper og kan hjælpe er vel en moralsk stærk ting at kunne præsentere som samtidig er personligt udviklende.

Nepal2010

Ildsjæl søges

Indrykket 09/01-2017

Er du den rette der kan overbevise folk om at Nepal 2010 er rette organisation at støtte i vores arbejde for udsatte børn i Nepal så skulle du kontakte os for at høre om dine muligheder for at udvikle dit talent til glæde for dig selv, vores børn og os og være med til at præge en udvikling der ser ud til at gå en meget spændende fremtid i møde. Du kan virkelig her få muligheden for at afprøve egne initiativer og være en central del af en udvikling af organisationen samt være trentsætter for et projekt der kan påvirke ganske mange beslutningstagere i både Danmark og Nepal.

Mødrehjælpens lokalforening på Amager

Kommunikations- og PR-medarbejder

Indrykket 04/01-2017

Mødrehjælpens Lokalforening på Amager søger frivillige til at hjælpe med at styrke vores kommunikations- og PR-arbejde i lokalforeningen.

SILBA - Initiative for Dialogue and Democracy

*** EXPLORE NEW HORIZONS: BECOME INTERNATIONAL ELECTION OBSERVER ***

Indrykket 23/10-2016

SILBA seeks participants for the election observation mission in relation to the parliamentary elections in Macedonia 11 December 2016.

Foreningen Hus Forbi

Madentusiast

Indrykket 21/09-2016

Vi mangler dig der elsker at lave mad med kærlighed til Hus Forbi sælgere som enten er hjemløse eller socialt udsatte mennesker der arbejder hårdt på at skabe et liv med indhold og stabilitet. Taknemmeligheden vil ingen ende tage for et godt måltid mad og det er dig der bestemmer hvor ofte du kan komme. Der spiser mellem 30-50 mennesker hver dag.

Folkevirke

Folkevirke på de elektroniske medier

Indrykket 13/09-2016

Folkevirke vil gerne i kontakt med en frivillig med lyst til at give den folkeoplysende forening Folkevirke en vedkommende og dynamisk profil på Facebook.
Folkevirke har en aktiv hjemmeside, men mangler profilen på et socialt medie, som vi mener, bør være Facebook.
Men måske har du flere ideer?
Folkevirke er lydhørt for ideer og forslag.

Folkevirke

Folkeoplysning i kulturelt perspektiv

Indrykket 13/09-2016

Folkevirke vil gerne i kontakt med en frivillig med lyst til at fordybe sig i folkeoplysning og bl.a. de kulturelle aspekter, den har haft de seneste 75 år. Har du lyst til at dykke ned i et af folkeoplysningens spændende kapitler?

Folkevirke søger en frivillig, som kan være med til at skrive et jubilæumsskift, som skal udkomme i anledning af 75 års jubilæet i 2019.
Det skal rumme bl.a. historisk overblik og visioner for, hvordan grundtanken med Folkevirke kan videreføres i en vedkommende udgave. Som frivillig får du mulighed for at realisere egne ideer.

SILBA - Initiative for Dialogue and Democracy

KOM MED PÅ VALGOBSERVATION!

Indrykket 05/09-2016

SILBA sender hele 3 internationale valgobservationer af sted I efteråret. Moldova, Montenegro og Georgien står for tur: 3 meget spændende lande, og 3 meget spændende valg, som du kan opleve!

Bedre Psykiatri Ungdom (BPU)

Gør en forskel for psykisk sårbar.

Indrykket 05/09-2016

I BPU er vi en række unge mennesker, der arbejder frivilligt for at forbedre forholdene for unge pårørende til psykisk sårbare. Vi arbejder med et betydningsfuldt og alvorligt område, men åbenhed, rummelighed, positivitet og humor er en integreret del af vores daglige virke og arbejdstilgang. Vi tror på, at vi kan gøre en forskel og hjælpe den pårørende med at blive en ressource for den psykisk sårbare.

Center For Digital Pædagogik

Chatrådgivere - online rådgivning af udsatte børn og unge

Indrykket 02/09-2016

Vil du gerne gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark og samtidig have fyldt op på din erfaringskonto indenfor rådgivning af børn og unge?

Fleksjobber Netværket

Udviklingsmedarbejder

Indrykket 02/09-2016

Er du en haj til WordPress og godt funderet i at skabe grafiske oplevelser, og har du samtidig en lille udvikler fugl i maven, så vil vi gerne flyve sammen med dig.

SILBA - Initiative for Dialogue and Democracy

Hjemmesideansvarlig (teknisk frivillig)

Indrykket 01/09-2016

Kunne du tænke dig at hjælp en dansk ungdomsforening med sin online præsentation? Så se her:

Verdens Børn

Vil du være en del af Verdens Børns nye kommunikationsteam?

Indrykket 01/09-2016

Vi er et nyetableret og engageret team, som brænder for at styrke Verdens Børns arbejde med god kommunikation. Teamet består af unge kommunikationsfolk, der har ansvaret for den digitale kommunikation, PR, konceptudvikling, markedsføring og meget mere. Det er en selvstyrende gruppe, der har gode muligheder for sparring med andre Verdens Børn frivillige. Teamet holder til på Kraftwerket i Valby og rapporterer direkte til Bestyrelsen.

Frivilligcenter Gentofte

Vi søger en frivillig, som har erfaring med grafisk design

Indrykket 01/09-2016

Vil du være med til at synliggøre og kommunikere Frivilligcenteret Gentoftes aktiviteter og tilbud både på on-og off-line medier

Nyreforeningen

Frivillig til kontorarbejde

Indrykket 01/09-2016

Har du lyst til at give en hånd med i Nyreforeningens sekretariat? Sekretariatet søger en frivillig til kopiering og pakning af tryksager og andre forefaldende kontoropgaver en fast dag om ugen.

Nepal2010

Frivillige

Indrykket 01/09-2016

Nepal 2010 har ikke underligt MEGET travlt lige pt. derfor søges både håndværkere der frivilligt vil gøre tjeneste i Nepal og frivillige til at hjælpe os med at oplyse om hvad vi laver og hvad vi har gjort under den indtrufne katastrofe i Nepal. Det er selvfølgelig ikke lønnet arbejde, så ingen misforstår at det er ordinært arbejde.
For den/de rigtige vil der også blive plads i vores telt/bod på Samsø Festivalen m.m. hvis det var en alternativ måde at holde ferie/tage på festival på.

Center For Digital Pædagogik

Brevkasserådgiver i Cyberhus

Indrykket 01/09-2016

Anonym digital rådgivning er en unik måde at hjælpe børn og unge - og nu søger vi nye frivillige rådgivere til vores brevkasser.

Folkekirkens Nødhjælp

BLIV MOBILINDSAMLER

Indrykket 01/09-2016

Hvert år kasseres mere end en million brugte mobiltelefoner i Danmark.
Det er et enormt ressourcespild, og Folkekirkens Nødhjælp har derfor startet en indsamling af brugte mobiltelefoner som bliver repareret, renset og derefter solgt videre. Dermed minimerer vi affaldsproblematikken og skaffer samtidigt penge til vores arbejde blandt verdens fattigste.

Du kan være med!
Start en indsamling af mobiltelefoner på din arbejdsplads, din skole eller i dit nabolag.
Beløbet, som Folkekirkens Nødhjælp modtager for salg af mobiltelefoner går til vores arbejde med verdens fattigste.

Reden International

Ønsker du at gøre en aktiv indsats for kvinder, der har været udsat for menneskehandel?

Indrykket 31/08-2016

Så bliv frivillig nattevagt på Reden Internationals krisecenter!

Reden International arbejder med udenlandske kvinder i prostitution i Danmark og har et særligt fokus på kvinder handlet til den danske sexindustri.

Reden Internationals krisecenter er for kvinder, der allerede er identificerede som ofre for menneskehandel eller potentielt handlede kvinder, der er i en udredningsfase.
Det er et tilbud for kvinder, der ønsker hjælp til at komme ud af et handelsforhold, og som ønsker at modtage ét af de eksisterende tilbud til ofre for menneskehandel i Danmark. Målgruppen på krisecenteret er primært kvinder fra Nigeria og Rumænien.
Der kommer dog også kvinder fra andre asiatiske, afrikanske, østeuropæiske og sydamerikanske lande.

Reden International møder altid kvinderne med en rettighedsbaseret tilgang – og vi ser mulighederne i det enkelte individ og forsøger at støtte og udvikle det enkelte menneskes ressourcer. Vi rådgiver kvinderne om deres muligheder, men støtter kvindernes egne valg og ønsker. Alle kvinder opholder sig frivilligt på krisecenteret.


Ingeborggården

Frivillige søges til plejehjem på Frederiksberg

Indrykket 30/08-2016

Vil du være med til at give ældre plejehjemsbeboere livkvalitet og en aktiv hverdag.